Nyt tulee vasta päivitystä meijän tokokisoihin tähtäävistä treeneistä, mutta siihen on syynsä. Meillä tais olla tuossa "pari" sellasta reenikertaa jolloin jommallakummalla ryppyottasella kaksjalkasella ei ollu asenne kohillaan, joten reenit jäi melkosen laimeaksi. Omasta puolesta voisin todeta, että tulevaisuudessa en lähe reenaan nälkäsenä, enkä lähe kokeilemaan uusia "reenikenttiä" ellei ne ihan selkeästi ole vähintäänkin turvallista ja kuivaa ruohikkoa. Nimimerkillä: nälästä johtuva matala ärsytyskynnys + kenkä mutakuorrutuksessa (sisältäkin päin) + "piip"  "angry" "piip" = ei hyvä asenne reenien alotukseen!

Luova tauko kuulkaas on tehnyt hyvää itse kullekkin! Tai oikeastaan jälleen puhun vain itsestäni, koska rakas kolleegani pääsikin tänään mainitsemaan kuinka oli TAAS yöllä suunnitellu paniikissa meille reenejä. Tämä nyt on minun villi veikkaus, mutta Riikalla on varmaan yöpöytä täynnä jokaöisiä piirustuksia ja kaavoja joita se kehittelee eteenpäin, mutta jota se ei tuo päivänvaloon koska ne ei ikinä ole täydellisiä! cool No mutta oli niin tai näin, Ritke oli suunnitellu meille oikein kivat ja tehokkaat reenit! On se kuulkaas ihana ku pääsee itekki reeneihin, joita EI tarvi ite suunnitella! Aivan upeaa! Kiitos Ritke! heart

Reenit alotettiin paikkamakuulla. Edellisistä kerroista viisastuneina tehtiin aluksi kolme toistoa välipalkoilla yksitellen ja lopuksi 2min paikallaolo molempien kanssa yhdellä välipalkalla. Vappu teki oikein hienosti töitä vaan on sillä nuo asennot välissä melko hupaisia. Vappu vaikuttaa siirtyneen pentuajan parkourharrastuksesta tuonne joogan puolelle. 

Ritken otassa meinasi kävästä sellanen Mariaanien haudan kokonen uurre kun yksin niin terhakkaasti paikalla pysyny Una oli niiin vallan kiinnostunu heittämään Vapulle pientä smalltalkkia. Una kestää kaiken muun häiriön, paitsi Vappua makaamassa vieressä. Unan yksinolopaikkamakuureenissä Vappu muisti jopa räkyttää ohikulkevat koirat, eikä Una liikuttanut evääkään. Onni onnettomuudessa, että trinsessa itse pysyi paikallaan, joten eipähän se Unselmi ainakaan palkkiintunut Vapusta.   

Päivän toinen reenikohde oli vierelletulo- ja maahan-vihjeen erottelua. Tässä kohtaan väitän meidän kohdalla tauon todellakin tehneen hyvää, koska noiden kuuluisien "mutareenien" jälkeen taisin samanmoista tehdessäni todeta, että "Ei tuo *piip* tajua!" . Nyt voin ilokseni sanoa, että "Kyllä tuo *piip* tajuaa!" laughyes Tätä kirjotellessani aloin toki myös muistelemaan, että taisinhan kyllä tehdä maahanmenon ÄK-treeniä kotona tauon aikana... Kah.. Kaikesta huolimatta valoa alkoi taas näkymään tunnelin päästä tuon sivulle tulon suhteen. Eihän se meillä vieläkään ole paketissa, mutta tämän päivän suoritukseen olen tyytyväinen!

Ritkellä ja Unalla sivulle tulo on ihan proomeininkiä. Una on vaan jo niin PRO, ettei se tyydykkään normaaleihin "tylsiin" sivulletuloihin vaan kokeilee melko usein puskea lähemmäksi makkarapussia Ritken jalkojen välistä. Tässä kohtaa tuolla Kempeleen toisella puolella ollaan varmaan melko tyytyväisiä itteensä ku tuli joskus opetettua moinen temppu Unalle cheeky  Una on kyllä sellanen Hopotihoo, että sen pitäs yleisestä vaikutelmasta saaha 10 extrapistettä! Eikä se koira tyhmä ole! ... jos reenataan sivun ja maahan menon vihjeiden erottelua niin minustaki on paljon fiksumpaa varmistaa onnistumisprosentti tekemällä ne molemmat yhtäaikaa samassa liikkeessä! yes